Unibet live betting

Unibet erbjuder en hel del tjänster för dig som tycker om att spela om pengar. På Unibet kan du nämligen spela poker, bingo, casino och även spela på sport genom så kallad betting och live betting.

Vad är live betting?

Live betting innebär att du satsar pengar på resultatet i en match samtidigt som matchen spelas. I traditionell betting så finns vanligtvis ett spelstopp en viss tid innan matchen startar. Det finns heller inte lika många saker att satsa pengar på inom traditionell betting som i live betting. När du väljer att spela genom live betting så kan du nämligen satsa pengar på saker som vem som gör nästa mål i matchen, resultatet av en hörna eller en frispark i fotboll och mycket mer.Live betting ger dig en mer interaktiv upplevelse. Det är ett enkelt och smidigt sätt att få mer spänning när man ser på sport helt enkelt. Så om du aldrig har provat på live betting tidigare så rekommenderas det starkt att du ger det en chans. Se bara på alla de miljontals spelare världen runt som fullkomligt älskar live betting, det finns en anledning.

Live betting på Unibet

Du kan som sagt ta del av live betting på Unibet där du kan spela på deras olika sporter som de erbjuder. Du kan självklart spela på de mest populära sporterna som hockey och fotboll men du kan även spela på hästar, boxning och mycket annat när du väljer att spela live betting på Unibet.En stor fördel med live betting på Unibet är att du får tillgång till en livestream av matchen som du precis har spelat på. På Unibet så får du även tillgång till all möjlig statistik om lagen i fråga som resultaten i de senaste matcherna innan detta möte så att du kan se vilken form lagen är i, du kan även se den nuvarande ställningen i tabellen om det finns en sådan och mycket mer. Allt du behöver göra är att skapa ett konto, göra en insättning och sedan är det bara att njuta av den spänning och underhållning som live betting har att erbjuda på Unibet.

Ettkrysstvå

Ettkrysstvå eller 1×2 är en klassisk spelform inom betting. Det är det spelformat som de allra flesta är bekanta och bekväma med då det är så pass enkelt. Men hur fungerar egentligen 1×2 och i vilka sporter används det?

Vad är 1×2?

1×2 innebär att du satsar pengar på lag ett, kryss eller lag två. Krysset innebär att matchen kommer att sluta oavgjord, svårare än så är det inte. Det är detta som gör att det är en så pass enkel spelform då du helt enkelt väljer ett av tre olika alternativ. När du spelar 1×2 så måste du vanligtvis spela i ett par olika matcher samtidigt.Exakt hur många matcher som behövs varierar beroende på vilken sport du spelar på och vart du väljer att spela. Ofta handlar det om mellan 12 och 16 matcher. Det är vanligast att hitta denna spelform när man väljer att spela på ishockey och fotboll, men det används även i ett par andra sporter.

Varför det är så populärt?

1×2 är så pass populärt på grund av enkelheten med det hela. I andra spelformer så kan du behöva utse vinnaren bland tiotals deltagare eller gissa exakt hur många mål bägge lagen i matchen kommer att göra innan tiden är ute. När du spelar 1×2 så behöver du dock endast välja ett lag som vinnare eller om matchen kommer att sluta oavgjort.Svårigheten i denna spelform kommer i antalet matcher som du väljer att spela på. Ju fler matcher att bestämma vinnare desto svårare är det. Du har kanske hört talas om att få 13 rätt på Svenska Spel då detta kan ge en utbetalning bestående av en större summa medans 12 rätt kan vara en utbetalning på 50 kronor. Om du aldrig har provat på betting tidigare så kan 1×2 alltså vara ett perfekt spel att börja med eftersom det inte krävs allt för mycket kunskap för att kunna spela.